top of page

FOTOGRAFNETT
Din egen nettbutikk for skole- og barnehagefoto

Forside FN.jpg

Portrettfotografer som gjør avtaler med skoler- og barnehager i sitt nærområde kan nå få sin egen skreddersydde nettbutikkløsning fra oss.

 

Med din egen nettbutikk når du enda bedre ut til kundene dine. Dette gir deg flere ben å stå på som fotograf.

Foresatte kan handle bildepakker og produkter i en svært brukervennlig og oversiktlig nettbutikk. Fotografen bestemmer selv hvilke priser og bildeprodukter de ønsker å tilby.

Foresatte betaler raskt og enkelt med Vipps, Visa eller Mastercard i nettbutikken. Laboratoriet produserer bildene raskt og sender ordrene ut med post til kunden.

 

Fotografen får overført pengene for salget direkte til sin konto en gang i uken.

Fotografnett pakkeside.jpg
Fotohgrafnett_02.jpg

Fotografen kan i tillegg til bildepakker også tilby andre fotoprodukter i nettbutikken sin, som for eksempel Lerretsbilder, Kalendere, Bilde i ramme, Fotokort, Fotokrus, mm.  Fotografen kan også tilby salg av digitale filer.

 

Fotogaveprodukter øker gjennomsnittssalget!

Med en egen programvare matcher fotografen bildene mot navnelistene. Bildene lastes deretter opp til nettbutikkserveren. Vi klargjør bildene for nettbutikken og sender ut E-post og/eller SMS til alle foresatte. I tillegg sender vi flere påminnelser til foresatte som har sett bildene, men ennå ikke handlet.

Når bildene er lastet opp til oss er fotografen "ferdig" med jobben!

Julekort.jpg

Vi tilbyr også promotering av spesialtilpassede produkter og kampanjetilbud før sesonger og høytider.

*

Ta kontakt med oss for mer informasjon og en nettbutikkdemo! Vi hjelper deg å opprette din egen nettbutikkløsning i Fotografnett.

Dette sier kundene våre om oss:

Andre produkter:

bottom of page